tisdag 21 augusti 2012

LILLA B OCH ABOKADOKÄRNAN


Ja ni kära läsare, med en B i huset får ni aldrig tråkigt. Idag till lunch skulle jag ha en avokado till omeletten. Sagt och gjort jag delade avokadon som man gör och då när jag hade fått ur kärnan kom lilla B knipplande(det knipplar när han går) och han fick då lukta och kolla på kärnan. Då började han slicka på den och stannade upp och visade tänderna för den emellanåt HAHA! Tillslut så kastade jag den i soporna och fortsatte med salladen. Då gick han runt och pep lite och luktade(tryckte nosen mot skåpluckan). Jag plockade ut kärnan ur soporna och lät han kolla på den igen; Samma visa igen; LUKTA för att sedan VISA TÄNDERNA...Haha har aldrig sett nå så roligt. Typ som att han älskar den, men ändå tycker den är äcklig.
Så då lovade jag att vi skulle prova så den i  vatten och sedan plantera den, det tyckte B var en bra ide och sade att då var det bara hans abokado(min hund kan inte säga V) och ingen annan fick ha den. Så nu så kollar vi på den lite då och då för att se om nåt händer, hursomhelst är det lilla Bs abokado som han har räddat undan soporna.
To be continued...

3 kommentarer:

  1. Vet du att Avokado är giftigt för hundar?

    SvaraRadera
  2. Ja, enzymerna i fruktöttet är det i stora mängder. Alltså ca 500gram är det som krävs för att en hund ska bli sjuk av det. Men det lilla microskopiska som eventuellt satt kvar på kärnan är inte farligt. Jag är inte dum.

    SvaraRadera
  3. JA jag visste inte det förän flanders sa det! Sorry

    SvaraRadera