onsdag 30 januari 2013

PLANERAR SOMMARTUR


I sommar så ska jag faktiskt inte ha något svennigt sommarjobb! Jag ska faktiskt ha sommarlov och söka jobb till hösten då jag blir klar med min utbildning i juni. Det enda jobb det blir på mig är att jobba för samebyn, ska inventera fjällbete och gå lite stängsel; vilket betyder att jag får gå på fjället med hunden som JOBB, sämre kan man ju ha det.
Har planerat in en fjälltur tillsammans med hundarna men har svårt att bestämma mig för hur jag ska gå. Just nu lutar det faktiskt åt att gå från rundhögen via blåhammaren till ljungdalen då jag aldrig vart på blåhammaren men flera gånger på storulvån. Får se helt enkelt; någon annan som ska vandra i sommar?

2 kommentarer:

  1. Jag planerar att vandra i sommar med mina vovvar! Gå på fjället gör vi ju jämt men nu blir det förhoppningsvis en lite längre tur :)

    SvaraRadera
  2. Vi gick Jämtlandstriangeln förra året, skulle vilja vandra lite nu i sommar också men eftersom vi också ska resa till södra Polen (vi flyger inte pga hunden så det blir nog en lång bil/båt/bil resa alt. tåg/båt/tåg/bil som för 2 år sedan) så vet jag inte om semestern räcker till... :-( Men hoppas!

    Blåhammaren är... ja, oförglömlig ;-) Jag vet inte om jag skulle vilja besöka den igen men jag ångrar absolut inte att jag varit där :-D

    SvaraRadera