tisdag 2 oktober 2012

POLISER

 
Poliser sköt 2 hundar med 20skott, medan ägaren satt på marken och höll dem i koppel. Impulsiva snuts**n.

KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL FILMEN.

1 kommentar:

  1. Båda hundarna är kopplade = ingen fara för omgivningen/poliserna, husse ligger ner (anledning: vet ej). Eftersom inget angrepp föreligger borde poliserna stanna upp och värdera situationen. Det gör dom INTE!

    Hunden till vänster (tydligen den äldre av de två) står stilla och gör inga utfall, bara betraktar.
    Den blir skjuten direkt (stillastående måltavla). Helt i onödan, den visar ingen aggressivitet alls! Polisen hade troligtvis kunnat gå fram och ta kopplet och lett iväg hunden.

    Hund no2 till höger, helt klart en yngre hund som är mer osäker. När polisen börjar hojta går den framåt (tar kontakt). Blir rädd när polisen skjuter den äldre hunden som faller och blir liggande.
    Detta får poliserna att avancera ytterligar framåt och försöka skjuta hunden. Den får panik och försöker förtvivlat fly åt alla håll den kan, men den sitter fast i kopplet och kommer inte undan.
    Sen dör den…

    Hade polisen tagit kontroll över den lugna äldre hunden så hade den yngre följt med UTAN koppel.
    Nu är båda döda.

    Detta är vår nya diskussions-polis. Inkvoterade poliser med rädsla för djur i allmänhet och hundar i synnerhet. Ingen tankeverksamhet, bara impulser på ren instinkt (rädsla), utan att tänka och använda hjärnan konstruktivt.
    Blir så arg..
    Visst finns det hundpatruller inom polisen som har mer kunskap om djur än de här skjutglada papperspoliserna?

    Skicka rätt folk till rätt plats!

    Nu har dom här poliserna verkligen något att skryta om; Jag sköt två kopplade/fastsatta hundar med 20-25 skott tills dom dog. Höjdpunkten i min karriär som polis.. NOT!!!! (bara för att jag var rädd och inte visste hur jag skulle hantera situationen..).

    Förtroendet är lågt… mycket lågt……

    SvaraRadera